Search
Close this search box.

Разговори со професор Марјановиќ

Автор:
Бранко Секулоски
Издавач
Фондација Ѓорѓи Марјановиќ
Година
2024
Број на страници
88
ISBN
ISBN 978-608-66377-3-6
Димензии
20 цм

Инструкции за нарачување

Оваа книга како и сите останати во издание на Фондацијата Ѓорѓи Марјановиќ не се продаваат на „традиционален“ начин туку се добиваат како благодарност за вашата донација. Финансиските средства обезбедени од донациите ќе бидат употребени за помош при школување и вработување на деца без родители, што е една од нашите стратешки определби.

За да ја добиете оваа книга, во полето за забелешка наведете ја адресата на која сакате да ви биде доставена книгата.

Забелешка: Можете да донирате износ по ваш избор но не помал од 500 ден + поштарина. Поштарината за испорака во Македонија изнесува 120 денари. За испорака надвор од Македонија, ве молиме контактирајте нé претходно.