Search
Close this search box.

Креирање идни лидери за просперитетна Македонија

Скопје, 6 јули 2023 – Фондацијата Ѓорѓи Марјановиќ со задоволство го најавува своето претстојно онлајн предавање под наслов „Создавање идни лидери кои ќе ја направат Македонија пристојно место за живеење“. Предавањето ќе го води Александар Марјановиќ, извршен директор на Фондацијата.

За време на ова получасовно предавање, присутните ќе имаат единствена можност да добијат увид во животното патување на Ѓорѓи Марјановиќ, високо ценета личност позната по своите извонредни достигнувања и придонеси во општеството. Присутните ќе имаат можност да дознаат малку познати детали кои влијаеле на неговиот личен развој, како и за работите кои му ја донеле почитта на јавноста. Истовремено, присутните ќе дознаат и како ова знаење ќе биде искористено за обликување на младите во идни лидери кои треба да бидат носители на развојот на земјата.

Овој настан ќе се одржи во четврток, 6 јули 2023 со почеток во 19:00 часот, а присутните ќе имаат можност да го следат предавањето виртуелно, преку Zoom. Предавањето е отворено за сите заинтересирани и е целосно бесплатно. За да се обезбеди место на овој настан, од учесниците се бара однапред да се регистрираат користејќи ја следнава врска за регистрација: https://bit.ly/idnilideri

„Сметаме дека клучот за посветла иднина на Македонија лежи во зајакнувањето на нашите млади со вистинско знаење и вредности“, рече Александар Марјановиќ. „Преку ова предавање се надеваме дека ќе ги инспирираме младите и ќе ги поттикнеме на активности кои долгорочно ќе ги трансформираат во идни лидери кои ќе играат клучна улога во напредокот и просперитетот на земјата.“

За Фондацијата Ѓорѓи Марјановиќ:
Фондацијата Ѓорѓи Марјановиќ е непрофитна организација посветена на поттикнување на образованието, лидерството и социјалниот развој во Македонија. Со фокус на зајакнување на младите и култивирање на идни лидери, Фондацијата работи неуморно да инспирира позитивни промени и да придонесе за растот и просперитетот на земјата.

#