Search
Close this search box.

Мојата роденденска желба

Драги пријатели,

Вие сте моето најголемо богатство и единствениот подарок кој ми е потребен.

Оваа година решив да го прославам мојот роденден на поинаков начин, донирајќи го во добротворни цели на Фондацијата Ѓорѓи Марјановиќ со желба да им помогнам во школувањето на децата без родители. Вашиот придонес ми значи многу и го прави мојот роденден многу посебен ден, а уште поважно прави промена во животот на децата.

Оваа година, наместо подарок донирајте износ по ваша желба, користејќи го линков подолу.

Ви благодарам,

Таци