Search
Close this search box.

Македонско кривично право

Автор:
Ѓорѓи Марјановиќ
Издавач
Фондација Ѓорѓи Марјановиќ
Година
2021
Број на страници
493
ISBN
978-608-66377-1-2
Димензии
23 цм

Инструкции за нарачување

Оваа книга како и сите останати во издание на Фондацијата Ѓорѓи Марјановиќ не се продаваат на „традиционален“ начин.туку се добиваат како благодарност за вашата донација. Финансиските средства обезбедени од донациите ќе бидат употребени за помош при школување и вработување на деца без родители, што е една од нашите стратешки определби.

За да ја добиете оваа книга, во полето за забелешка наведете ја адресата на која сакате да ви биде доставена книгата.

Забелешка: Можете да донирате износ по ваш избор но не помал од 800 ден + поштарина. Поштарината за испорака во Македонија изнесува 130 денари. За испорака надвор од Македонија, ве молиме контактирајте нé претходно.