Search
Close this search box.

Стручен труд

Автор:
Ѓорѓи Марјановиќ
Издавач
Александрија, Скопје
Година
1995
Број на страници
223
ISBN
9989-705-003
Димензии
20 цм

Инструкции за нарачување

Оваа книга како и сите останати во издание на Фондацијата Ѓорѓи Марјановиќ не се продаваат на „традиционален“ начин туку се добиваат како благодарност за вашата донација. Финансиските средства обезбедени од донациите ќе бидат употребени за помош при школување и вработување на деца без родители, што е една од нашите стратешки определби.

За да ја добиете оваа книга, во полето за забелешка наведете ја адресата на која сакате да ви биде доставена книгата.

Забелешка: Можете да донирате износ по ваш избор но не помал од 600 ден + поштарина. Поштарината за испорака во Македонија изнесува 130 денари. За испорака надвор од Македонија, ве молиме контактирајте нé претходно.