Search
Close this search box.

Катерина Трајановска: Брзосплетковска 63 и случајот со смрдливите чорапи

Сакаш да се натпреваруваш во раскажување?

Проучи ги детално условите заедно со твоите родители, пополни ја онлајн пријавата и придружи ни се. Те очекуваат интересни нешта :)